Lifestyle

5 típus akit utálsz az edzőteremben

Bármi hasonlóság felfedezése kizárólag a véletlen műve. Esetleges megsértődésekért nem vállalunk felelősséget! A cikk nyomokban szarkazmust tartalmazhat! 🙂 


1. A FRISS PAPÍROS SZEMÉLYI EDZŐ

Fitnesziskolás bizonyítvánnyal a kézben ő a bodybuilding ura, úgy gondolja mindent tud a szakmáról (bár még csak 45 kiló). Mindig személyi edző feliratú pólóban mászkál, nyakában stopperóra, kezében jegyzetek. Az anyu által csomagolt rakott krumplit mindig a teremben fogyasztja el, közben energiaitalt iszik. Szeret minden gyakorlatba belekötni, mert azt ő máshogy tanulta az iskolában.

2. A MINDENTUDÓ 

Minden témához hozzá tud szólni, legyen az autóvásárlás, politika, makrogazdaság, orvostudomány, kertészkedés vagy edzés. Tudása megkérdőjelezhetetlen (szerinte), és ezt szereti hangosan közölni a teremben tartózkodó személyekkel. Csajozós dumái kifogyhatatlanok, ugyanakkor teljesen hatástalanok. Külön ismertetőjelei az alábbi mondatok: „ma pont nem edzek keményen”, „most gyenge vagyok, régen dupla ennyivel nyomtam”, „idén már nincsenek céljaim, majd jövőre edzünk keményen”.

3. AZ ELSŐ VERSENYÉRE KÉSZÜLŐ

Mivel ő már ”profi” nem köszön csak úgy bárkinek a teremben, egy amatőrnek főleg nem…  Edzéseit 20 percenként fotó vagy mozgókép formájában dokumentálja, hogy feltöltse a friss _fit, _fitness, _gym végződésű Instagram profiljára. A napi edzések előtt mindig elmegy fodrászhoz és sminkeshez, hogy jól mutasson a képeken. Parfümfelhője már a parkolóban érezhető. Örök rejtély miből finanszírozza fancy életformáját, német luxusautóját és kígyóbőr táskáit, de lehet jobb is ha nem tudjuk.
[Sokszor csapatba rendeződve gyakorolják ezeket a tevékenységeket, akkor különösen veszélyesek, mindenki legyen óvatos! ]

4. HIPER-SZUPER-GIGA SZETTELŐ

Senkinek nem kell bemutatni, ő az aki képes akár az összes gépet befoglalni egyszerre a teremben. Törölközőkkel, kulacsokkal vagy széthagyott súlyokkal szokott honfoglalózni a teremben. Ha megkérdezed tőle beszállhatnál-e valahova fel van háborodva és közli, hogy már csak 13,5 sorozatot szeretne csinálni, így jó lenne ha megvárnád.

5. ENYÉM A TEREM

Nem szokta letörölni a gépet maga után, törölközőt nem használ, mert szentségtörésnek hiszi. Bizonyos edzésnapokat papucsban teljesít. A súlyokat mindig oda rakja le ahol használta, úgy tudja visszatenni a helyére szigorúan tilos. A szekrényajtót mindig nyitva hagyja, nehogy más is közlekedni tudjon az öltözőben. A pultnál mindig előnyt élvez, mert ha nem kapja meg azonnal a fehérje adagját katabolizmusba esik és heves b!%zdmegolásba kezd.

A cikk szórakoztatásból született meg.

Megosztás
Címke: ,
Nutriversum Team

Nutriversum Team