Lifestyle

Ajándék tippek fitneszőrülteknek

Megtalálni a megfelelő karácsonyi ajándékot a szeretteidnek nem könnyű feladat, viszont ha tudod az illetőről mit szeret csinálni, akkor egy fokkal könnyebb dolgod van. Szerencsére egy olyan világban élünk ahol egyre többen hisznek a sportolásban, az egészséges életmódban és az ezekhez kapcsolódó életminőség javító dolgokban, ezért hoztunk egy listát ami nekik kínál szuper ötleteket.

Fitneszbérlet

Vedd meg neki a január havi bérletét a kedvenc termébe vagy ha kreatív akarsz lenni keress egy új termet a közeletekben és oda váltsd meg a bérletet, így viszel valami újat az életébe.

 

Multivitamin pak

Vitaminokra mindenkinek szüksége van. A Nutriversum Multi Pack 8 egy szép és praktikus csomagolásban kínál 12 féle vitamint és 8 féle ásványi-anyagot, a teljes napi vitamin és ásványi-anyag szükségletek fedezésére.

 

Ruházat

Elmúltak azok az idők, amikor a régi, már nem hordott ruháidban járhattál edzeni. Az edzőterem ma már amolyan közösségi térként is szolgál, így számít hogyan jelensz meg a többi ember között. Egy jó kis felsővel nem nyúlhatsz mellé.

 

Egy doboz fehérje szelet

Van aki nem szereti a csokit? Lepd meg a szerettedet egy olyan csokival, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, magas a fehérjetartalma és még finom is. Például Joyful szeletekkel.

 

Okos kiegészítő

Egy egyszerűbb aktivitásmérőt ma már 10.000 Ft környékén megkapsz, de ha többre vágysz választhatsz egy komolyabb okosórát vagy pulzusmérőt is. Ezeken már futtathatod is a legjobb fitnesz applikációkat, így az edzésedet még magasabb szintre repítheted.

Megosztás
Nutriversum Team

Nutriversum Team