Dávid Petra

Dávid Petra vagyok, személyi edző, életmód tanácsadó.

De én sem itt kezdtem. Történetem onnan indul, hogy világéletemben duci voltam, na jó, inkább kövér, amit néha magyaráztam azzal, hogy ilyen a genetikám. Voltak kósza fellángolásaim, hogy majd lefogyok, de mindig inkább győzött a lustaság, tohonyaság, vagy más néven hívhatom úgyis, hogy finomított szénhidrát, szórakozás és az indokolatlanul sok pihenés. Ha ma valaki megkérdez, akkor azt mondom, hogy én azért nem véletlenül lettem olyan amilyen, hanem rendesen tettem érte.

Pár évvel ezelőtt életmódot váltottam, a romló egészségi állapotom miatt, teljes egészében megváltoztattam mindent magam körül.

Elkezdtem edzeni. Először nagyon nehezemre esett, utáltam, de szépen lassan megszerettem a mozgást, a rendszeres életvitelt, elkezdtem magamon látni a változást. Elkezdtem tudatosabban táplálkozni, utána olvastam a helyes étkezésnek, 3 óránként ettem, elkezdtem zöldségeket enni, hiszen addig úgy kerültem őket, mintha méreg lenne számomra. Csomó ételt akkor kóstoltam meg először.

Dohányzásról leszoktam, rájöttem, hogy nem illeszthető bele az új egészséges életembe.

Annyira magával ragadott ez a világ, hogy elvégeztem egy edzői képzést, részt vettem pár hazai és nemzetközi versenyen is, mint fitness modell.

Jelenleg az a célom, hogy az embereket motiváljam arra, hogy merjenek ők is változtatni és éljenek ők is egészségesebb, boldogabb életet!

Petra cikkei