Lifestyle

Itt a megújult Nutriversum webshop

A szemfüles Nutriversum fanoknak talán feltűnhetett, hogy az utóbbi időben kicsit csendesebbek voltunk a kelleténél. Ez nem véletlen, hisz egy hatalmas és szuper projekten dolgoztunk…

Felfrissítettük a termékeink designját, lecseréltük a csomagolásokat, fejlesztettünk a formulákon, próbáltunk gyorsítani a kiszolgáláson és sorolhatnánk azt a rengeteg apróságot, ami elengedhetetlen a magas szintű kiszolgálásotokhoz.

Egy dolog viszont hiányzott a sorból, az a felület ahonnan információkat kaphattok termékeinkről, hasznos cikktartalmakat olvashattok és ha megnyertük a bizalmatokat rendelni tudtatok.

🥁 Dobpergés:

Több hónapnyi munka gyümölcseként a nutriversum.com webshop is teljesen új köntöst kapott!

Ez nem csak egy sima weboldal csinosítás volt, a szépítésen kívül pár új és hasznos funkcióval is bővült az oldal a Ti kényelmetekért. Íme pár:

INFOCSEMPÉK

Feltűnhetett nektek, hogy imádjuk az akciókat. Olyannyira hogy van, hogy 3 is fut egyszerre. Ezért hoztuk létre az akciós és információs csempéket a főoldalon. Itt megtaláltok minden aktuális akciót vagy egyéb infót egy helyen.

 

 

CÉLOK

Eddig nem tudtál a célodnak megfelelő termékekre szűrni, ám most már ebben is segítünk. Összeválogattuk a legjobb termékeket a Te saját céljaidhoz!

 

 

SZUPERSZŰRŐ

Ilyen sem volt még. Ha van valamilyen érzékenységed van, vagy csak fontos számodra hogy egy termék ne tartalmazzon mondjuk cukrot, most már nem kell végigolvasnod a termékleírásokat, külön listázzuk Neked a különböző tulajdonságok (vegán, gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, laktózmentes, cukormentes) alapján a termékeket.

 

 

KIEMELT TERMÉKINFÓK

Ez is a könnyebb eligazodást segíti elő a termékek között. Gyorsan megtudod a legfontosabb jellemzőket egy termékről, jófopa piktogrammok segítségével, így kevesebb időt kell a termékleírások böngészésével töltened.

 

Nos ennyi, inkább nyomkodjátok, nézegessétek, szeressétek az új oldalt az olvasgatás helyett:

Megosztás
Címke: ,
Nutriversum Team

Nutriversum Team